Nyinflyttad

Nyinflyttad

Vanliga frågor


Hur kommer jag in genom bommen för lättare inflytt?

Bommen tillhör dessvärre vår grannförening HSB (som är uppsatt av dem) och dessvärre finns inget servitut mellan föreningarna som ger oss rätt att använda deras stora valv att köra in större fordon på vår gård. Detsamma gäller grinden på innergården vid cykelhuset som har satts upp av vår grannföreningen Friggaboden.


Entrén till vår innergård är genom grinden mot Stampgatan och där finns det även en möjlighet för bilar att köra in (höjden är 2,25 m). Det går bra att stanna bilen på gården för att lasta på/av gods men längre parkering är strikt förbjudet. Det finns en maxgräns på hur tunga fordon som får köra in på gården eftersom marken på gården är taket till garaget. En del sprickor har uppstått i garagets tak på grund av att för tunga fordon har kört in på gården.


Begäran om öppen grind på helgdagar ska skickas till styrelsemailen (styrelsen@breitenfeld.se) senast kl. 12 föregående helgfri dag.


Hur ansöker jag om autogiro?

Ansök om autogiro för automatisk dragning av månadsavgiften via din bank. Sök efter Brf Breitenfeld (bg 5518-9815) och var medveten om att det tar ett par bankdagar innan din ansökan blir godkänd. Använd ditt brf-lägenhetsnummer (1-3 siffror).


Hur får jag mitt namn på min dörr och i porttelefonen?

Styrelsen uppdaterar med ditt namn i samband med anmält inflyttningsdatum. Planerar du att flytta in tidigare än det som står i överlåtelseavtalet behöver du meddela styrelsen. 


Hur ställer jag mig i kö till garaget?

Det kan du göra genom att anmäla dig här.


Kabel-TV och Internet?

Klicka på Vår Brf för att komma till informationen gällande anslutning av Kabel-TV och Internet.