Länkar

Länkar

Bostadsrätterna är en rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar. Med fler än 8 700 föreningar som medlemmar är det också den största bostadsrättsorganisationen.


Här hittar du allt om att bo i en bostadsrätt såsom andrahandsuthyrning, avgifter till förening, dödsbo, fönster och dörrar, garage och p-plats, ohyra, instatshöjning, stambyte, tillträde till lägenhet, ändringar i och utanför lägenhet m.m...


www.bostadsratterna.se2015 lanserades ett ekonomisk ratingssystem av bostadsrättsföreningar. Systemet skapades för att skapa transparens på bostadsmarknaden och för att hjälpa föreningar att förbättra sin ekonomi. Idag är systemet helt marknadsledande och används av spekulanter, boende, mäklare, förvaltare, banker och styrelseledamöter.


www.allabrf.se
Boupplysningen är Sveriges ledande guide för boenderelaterade frågor. Syftet med Boupplysningen är att samla svar på alla frågor som kan uppstå kring boende. På sajten hittar du över 200 guider och artiklar om vad man bör tänka på när man ska köpa, sälja, byta eller hyra bostad.


www.boupplysningen.se