Faciliteter

Faciliteter

Föreningslokalen

Alla som bor i vår förening har möjlighet att hyra föreningslokalen som ligger i uppgång 68A för fest eller andra tillställningar. Det kostar 200 kr/dygn samt en deposition på 300 kr som återfås efter godkänd städning och återlämnade av nyckel och tagg. Gäster har möjlighet att övernatta i lokalen. Klicka på knappen nedan för att komma vidare till formuläret.


Bastu

I anslutning till föreningslokalen, på entréplan på 68A, så finns det en bastu och två duschar. Bastun och duscharna får användas gratis av föreningens medlemmar förutsatt att man har bokat. Bokning görs på den bokningstavla som finns precis innanför dörren till föreningslokalen. Lås till bokningstavlan köps via styrelsen.


OBS!

Det är möjligt att boka bastun trots att föreningslokalen är bokad och vice versa.

Tvättstugor

Vi har två tvättstugor i föreningen som finns på källarplan mellan uppgång 64-66, samt mellan 68A-68B.


  • Tvätttiderna är mellan 08.00-22.00 med torktid fram till 23.00.
  • Man bokar genom att använda sig av bokningstavlan i respektive tvättstuga.
  • Man får endast boka en tvättid åt gången. Används en tvättmarkering utan lgh nummer plockas denna bort.
  • Har man ingen tvättmarkering kan denna köpas via styrelsen.
  • I tvättstugan 64-66 finns en mattvättmaskin som är den enda maskinen som får användas till mattor.
  • Det är absolut förbjudet att tvätta textilier som används för husdjur då detta är en allergirisk!
  • Övriga ordningsregler finns att läsa i tvättstugan.

Boendeparkering och gästparkering

Under föreningens fastighet finns ett garage med 51 fasta parkeringsplatser för bilar samt en gästparkering. Det finns även en separat parkering för motorcyklar. Klicka på knappen nedan för mer info.


Se alltid till att garageporten stängs efter er för att förhindra att obehöriga kommer in!

Barnvagns- och cykelrum

För varje uppgång så finns det ett barnvagnsrum och ett cykelrum. Cykelrummet ute på gården är främst för 68A (då uppgångens cykelrum har blivit ett källsorteringsrum). Det förekommer att cyklar ställs in i barnvagnsrummen då det är brist på utrymme i de befintliga cykelrummen.


Varje år försöker styrelsen städa bort gamla cyklar som tar upp plats i cykelrummen och inte används. Känner ni er träffad så skulle vi uppskatta om ni kunde ställa in era gamla cyklar i ert källarförråd istället!

Återvinnings- och grovsoprum

Vid uppgång 68A finns ett återvinningsrum där boenden är välkomna att slänga sitt skräp. Det är öppet alla dagar mellan 06.00-22.00. Om det inte finns ett kärl för ert skräp måste vi be er att slänga det själva vid er nästa vända till soptippen. GFS kan hjälpa till att forsla bort skräpet för en mindre kostnad. Folk som slarvar med källsorteringen i soprummet resulterar bara till högre kostnader för föreningen som i slutändan ändå drabbar er själva med.


Grovsoprummet är stängt tillsvidare pga misskötsel.

BRF Breitenfeld

Stampgatan 56C

411 01 Göteborg

Copyright © All Rights Reserved