Faciliteter

Faciliteter

FÖRENINGSLOKALEN


Alla som bor i vår förening har möjlighet att hyra föreningslokalen som ligger i uppgång 68A för fest eller andra tillställningar. Gäster har möjlighet att övernatta i lokalens bäddsoffa. Om ni har några frågor eller förslag till förbättringar gällande lokalen kan ni skicka ett mail till lokal@breitenfeld.se.

BASTU


I anslutning till föreningslokalen, på entréplan på 68A, så finns det en bastu och två duschar. Bastun och duscharna får användas gratis av föreningens medlemmar förutsatt att man har bokat. Bokning görs på den bokningstavla som finns precis innanför dörren till föreningslokalen. Lås till bokningstavlan köps via styrelsen.


OBS!

Det är möjligt att boka bastun trots att föreningslokalen är bokad och vice versa.

TVÄTTSTUGOR


Vi har två tvättstugor i föreningen som finns på källarplan mellan uppgång 64-66, samt mellan 68A-68B.


  • Tvätttiderna är mellan 08.00-22.00 med torktid fram till 23.00.
  • Man bokar genom att använda sig av bokningstavlan i respektive tvättstuga.
  • Man får endast boka en tvättid åt gången. Används en tvättmarkering utan lgh nummer plockas denna bort.
  • Har man ingen tvättmarkering kan man fråga styrelsen efter en.
  • I tvättstugan 64-66 finns en mattvättmaskin som är den enda maskinen som får användas till mattor.
  • Det är absolut förbjudet att tvätta textilier som används för husdjur då detta är en allergirisk!
  • Övriga ordningsregler finns att läsa i tvättstugan.

PINGISRUM


Vid tvättstugan 68A-B finns ett pingisrum som är tillgängligt för alla medlemmar. Bordet är 75% av en ordinarie pingisbordsstorlek.


Rummet är obokningsbar så det är bara att spela om det är ledigt.

BOENDEPARKERING


Under föreningens fastighet finns ett garage med 51 fasta parkeringsplatser för bilar samt en separat parkering för motorcyklar. Klicka på knappen nedan för mer infomation om ansökan.


Se alltid till att garageporten stängs efter er för att förhindra att obehöriga kommer in!

BARNVAGN- OCH CYKELRUM


För varje uppgång så finns det ett barnvagnsrum och ett cykelrum. Cykelrummet ute på gården är främst för 68A (då uppgångens cykelrum har blivit ett källsorteringsrum). Det förekommer att cyklar ställs in i barnvagnsrummen då det är brist på utrymme i de befintliga cykelrummen.


Varje år försöker styrelsen städa bort gamla cyklar som tar upp plats i cykelrummen och inte används. Känner ni er träffad så skulle vi uppskatta om ni kunde ställa in era gamla cyklar i ert källarförråd istället!

ÅTERVINNING- & GROVSOPRUM


Vid uppgång 68A finns ett återvinningsrum där boenden är välkomna att slänga sitt skräp. Det är öppet alla dagar mellan 06.00-22.00. Om det inte finns ett kärl för ert skräp måste vi be er att slänga det själva vid er nästa vända till soptippen. GFS kan hjälpa till att forsla bort skräpet för en mindre kostnad. Folk som slarvar med källsorteringen i soprummet resulterar bara till högre kostnader för föreningen som i slutändan ändå drabbar er själva med.


Grovsoprummet är stängt tillsvidare pga misskötsel. Istället kommer föreningen att beställa en container för osorterade grovsopor två-tre gånger per år.