Nyheter

Senaste nytt i föreningen!


2024-05-30 Protokoll årsstämma


Den 22 april hade föreningen sin årliga årstämma. Är du intresserad av att läsa mer om vad som beslutades kan du läsa protokollet som finns uppladdat på Boappa.2023-05-24 Anmälan laddbox


Under årsmötet röstade majoriteten för att installera laddboxar i vårt garage. Det är dags att ta nästa steg i projektet och vi går därför ut nu med önskemål och information till de medlemmar som har garageplats idag.


Anmäl nedan för att ge besked ifall du vill ha eller kan tänka dig att ha en laddbox på din plats.


Sista anmälningsdag är den 9 juni.2023-01-17, Cykelutrensningen är nu klar

Tack alla ni som märkt upp era cyklar för allas trevnad!


Omärkta cyklar är bortforslade och alla cykel/barnvagnsförråd är grovstädade.


Du som inte hittar din cykel (förmodligen beroende på att du inte märkt den

korrekt) tar kontakt med Stefan Hall Stampgatan 68A så hjälper han dig i

sökandet.


Tack för hjälpen alla cyklister!


Styrelsen Brf Breitenfeld
2022-12-10, Glöggmingel och Lussekatter

Heej alla kära grannar, vi bjuder in till lite glöggmingel och julmys ☺️(we are inviting you all for a Christmas treat).


•När/When: Måndag 19 December med start 18:30.


•Vart/Where: På vår gård (outside, close to the Christmas tree 🎄).


•Bjuder på/Treats to offer: Glögg, Lussekatter och Pepparkakor (Mulled wine, saffron bun and gingerbread cookies).


God Jul!2022-08-17, Räkfrossa

Välkommen till Breitenfelds årliga räkfrossa!

Fredagen den 26 augusti 2022, från kl. 18:00 anordnar styrelsen räkfrossa ute på gården. Det kommer att serveras räkor, dryck och tillbehör.


Anmäl dig här om du är sugen på att komma! 2022-06-12, Felanmäl gärna saker som inte fungerar

Brf Breitenfeld fastighetsskötsel hanteras av GFS Fastighetsservice AB. Om något inte fungerar som det ska eller är trasiga, anmäl gärna det direkt till dem.


Adress: Stampgatan 56C (expeditionstid 08.00-08.30)

Telefon: 031-15 78 90

(vardagar 07.30-14.00, stängt för lunch 11-12).2022-03-14, Ny ekonomisk förvaltare och gammal bankgiro på månadsavier
Karl-Rune har successivt börjat lämna över den ekonomiska förvaltningen till 8511 redovisning (som redan sköter föreningens bokföring). På de nya månadsavier har föreningens gamla bankgiro av misstag valts men det går bra att betala på den också (pengarna hamnar på samma bankkonto i slutändan i alla fall). Det är ingen ändring gällande autogiro heller utan det fortlöper som vanligt.


Ursäkta för besväret hälsar dem.2022-01-02, Lås på grinden - Uppdaterad info!

På grund av att medlemmar och hantverkare parkerar på gården utan att respektera regeln med endast på- och avlastning så har styrelsen blivit tvungna att sätta ett lås på grinden. Det är en brandgata som inte får blockeras ifall något inträffar (som branden på Övre Husargatan).


Hör bara av er till styrelsen om ni behöver komma in på gården för på- och avlastning! Notera att begäran om öppen grind på helgdagar ska skickas till styrelsemailen (styrelsen@breitenfeld.se) senast kl. 12 föregående helgfri dag.2021-11-25, Julmingel i den uppfräschade föreningslokalen

I december är det mörkt och kallt så styrelsen vill lysa upp tillvaron med lite julmingel i föreningen. Ta tillfället i akt att lära känna dina grannar och få en smygstart på julmyset. Föreningslokalen har också fått en uppfräschning så kom förbi och spana in läget! Det kommer att serveras glögg, julmust, lussekatter, pepparkakor och skumtomtar.


Onsdag den 8 dec 2021 kl. 18.00-20.00 i Föreningslokalen i uppgång 68A.


OBS! Vi är fortfarande mitt inne i en pandemi så undvik att komma om du har några som helst symptom eller har varit i kontakt med någon sjuk.


2021-11-21, Pingisrum

Vid tvättstugan 68A-B finns nu ett pingisrum som är tillgängligt för alla medlemmar. Bordet är 75% av en ordinarie pingisbordsstorlek. Rummet är obokningsbar så det är bara att spela om det är ledigt.


2021-10-27, Container för grovsopor

Tisdagen 9/11 kommer en container för osorterade grovsopor att ställas upp på gatuparkeringen utanför vår port, Stampgatan 62-68, så att medlemmar i föreningen återigen får möjlighet att slänga även lite mer skrymmande avfall. Observera att avfall härrörande från olika typer av renoveringar får inte slängas i containern! Skrymmande möbler och andra större objekt måste monteras isär innan de kastas. Även två rullvagnar för farligt avfall, läs el/elektronik, ej kem eller gips, kommer att vara tillgängliga.


Samtliga enheter kommer att hållas öppna mellan 18.00 och 21.00 men stängas tidigare om containern blir full.2021-10-07, Lås på grinden

På grund av att medlemmar och hantverkare parkerar på gården utan att respektera regeln med endast på- och avlastning så har styrelsen blivit tvungna att sätta ett lås på grinden. Det är en brandgata som inte får blockeras ifall något inträffar (som branden på Övre Husargatan).


Hör bara av er till styrelsen om ni behöver komma in på gården för på- och avlastning!


2021-08-31, Byte av fläkt på uppgång 62/64

Styrelsen har tidigare beslutat att byta den slitna/dåligt fungerande fläkten och motorn som förser Stampgatan 62/64 med friskluft. APS har påbörjat monteringsarbetet igår (den 30:e augusti). Arbetet som sker i fläktrummet på våning 7 på 62:an kommer att fortgå under ca tre veckor inkl. provkörningar etc. Under den tiden kommer ingen ventilation att fungera i dessa trappuppgångar. Varje lägenhetsinnehavare får därmed själv vädra efter behov.


De som är direkt berörda har också fått information i sin brevlåda.