Gemensamt

Föreningslokalen

Alla som bor i vår förening, även hyresgästerna, har rätt att hyra föreningslokalen (ingång via 68A). Till hall och bastu kommer du genom din nyckelbricka. För att komma in till lokalen krävs en särskild nyckel. Bokning av det renoverade mötesrummet sker genom lokalansvarig (se "kontakt"). Kostnad 200 kr/dygn samt deposition 300kr som återfås efter godkänd städning och återlämnade av nyckel. Det är även tillåtet att låta gäster övernatta upp till fyra nätter i rad. Det finns två bäddsoffor samt 4 täcken och kuddar för 4 bäddar. Lakan står man själv för.

Tillträde till lokal från 15:00 och återlämnas 12:00 städad! på avflyttningsdagen.

Endast kontant betalning som skall vara ansvarig tillhanda senast 5 dagar innan hyresdagen, annars stryks din bokning.

 

Vi vill även meddela att nyckeltaggen som ni får låna endast går till 68A entré och in till lokalen.

Bastu

I anslutning till föreningslokalen, på entréplan på 68A, så finns det en stor bastu och två duschar. Bastun får användas gratis av föreningens medlemmar. Bokning görs på den tavla som finns precis innanför dörren till föreningslokalen. Nyckel till lokalen och lås till bokningstavlan köps av nykelansvarig (se "kontakt"). Tänk på att det är möjligt att boka föreningslokalen trots att bastun är bokad och vice versa.

Tvättstugor

Vi har 2 tvättstugor i föreningen, de är belägna mellan uppg 64-66 och mellan 68A och 68B.

I tvättstugan belägen i uppg 64-66 finns även en mattvättmaskin. Detta är den enda maskinen som får användas till mattor.

Tvätttiderna är mellan 08:00-22:00 med torktid fram till 23:00.

Man får endast boka en (1) tvättid åt gången, används en tvättmarkering utan lgh nummer plockas denna bort och vederbörande får köpa en ny.

Har man ingen tvättmarkering kan denna köpas av nyckelansvarig. Se kontakt.

Övriga ordningsregler finns att läsa i tvättstugan.

Det är absolut förbjudet att tvätta textilier som används för husdjur då detta är en allergirisk!

Cykelförråd

Vid varje uppgång så finns det ett cykelrum. Vi uppskattar när våra boende ställer sina cyklar där. Det finns även några cykelställ på gården, men tyvärr står cyklarna mer oskyddade där.

Grovsoprum

Soprummet är öppet Onsdagar. Det är INTE tillåtet att slänga el-, elektronik- skrot. Ej heller byggavfall, däck, badkar mm. Se informationsskylt på dörren. Har ni sådant ni behöver bli av med under övriga dagar? Kontakta GFS som hjälper er mot en avgift.

Copyright © All Rights Reserved

BRF Breitenfeld 2016

Kontakta webbmaster